Зебра завеси

Модерно решение кое ќе ви даде точно толку светлина колку што ви треба во било која просторија. Со различно подесување за ноќ и ден, можете да пропуштите светлина или целосно да ја затворите за подобар сон. Зебрите го дозволуваат ова со својот флексибилен и креативен дизајн на променливи ленти: една потемна и една светла. На овој начин тие го овозможуваат токму она што ви треба и го прават тоа со стил – Покрај вообичаената варијанта на зебра завесите која се монтира на самиот ѕид или таван, тие се достапни и во мини зебра варијанта, која подразбира монтажа на самата рамка од прозорецот.