Вариолајт завеси

Вариолајт завесите се безвременско решение применливо за прозорци во вашиот дом, канцеларија, ординација и слично. Нашиот голем избор на материјали (ткаенина и ПВЦ), широчина (89 или 127 мм) бои и текстури ќе ви помогнат да внесете од оваа традиционална елеганција во вашиот простор и тоа, по точно земени мерки – Нашиот стручен тим е секогаш подготвен да одговори на вашите барања.