Венецијанер ролетни

Одберете венецијанер ролетни кои најмногу ќе одговараат на вашиот стил. Нашата понуда покрива повеќе материјали (дрво и алуминиум), големини (16/25/35/50 мм за алуминиум и 25/35/50/70 за дрво) и бои - со изработка по точно земени мерки. Нашиот високо стручен тим е секогаш подготвен да ве советува за потребите на вашиот простор.